ANANTA STENEN
Wall Street, acht blokken lang in New York, in het financiële district van Manhattan, is de thuisbasis van ambitieuze bankiers, investeerders, handelaren en andere arbeiders. 
Ananta Stone ligt in Manhattan, 5th Avenue, net naast Madison Square Park. We werken onvermoeibaar om de kracht van helende stenen naar alle drukke mensen te brengen die voorbestemd zijn om naar hun ware potentieel te leven. Onze inspiratie komt van veel van de verlichte wezens, mensen en plaatsen die ons helpen om geleidelijk naar een hogere plaats van vrede en gelijkmoedigheid te gaan.
We worden vooral beïnvloed door Birma en zijn krachtige helende aard. Ananta-stenen herdefiniëren traditionele grenzen. Wij zijn tegen het conventionele denken. Ons doel is om mensen te helpen weerstand te bieden aan negatieve trillingen, door gebruik te maken van de ongelooflijke helende eigenschappen van natuursteen. De naam Ananta is afgeleid van de Pali-taal en betekent oneindig of grenzeloos, wat volgens ons de genezende kracht van stenen is. 
Maar er is altijd meer dat we kunnen doen om onze planeet ten goede te veranderen - en met uw hulp kunnen we dat. 

Unieke natuurstenen