Verzend-en administratiekosten

Ananta Stones verzendt wereldwijd naar bijna elk land over de hele wereld, we maken gebruik van de diensten van grote, vertrouwde internationale vervoerders om ervoor te zorgen dat uw pakket snel en veilig op uw bestemming aankomt.

We verwerken bestellingen binnen 24 uur en verzendgegevens zijn binnen 2-3 dagen na verwerking beschikbaar. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd niet is inbegrepen in de verzendtijd.

Levertijd:

Standaard verzending binnenlands (VS): 1-2 weken
Internationale verzending: 3-6 weken

Houd er rekening mee dat er enkele factoren zijn, zoals een vertraagde logistiek, die de levertijd kunnen beïnvloeden. In de meeste gevallen ontvang je je item(s) eerder dan verwacht en soms is dit afhankelijk van de bestemming. U kunt contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen naar: supportme@anantastones.com als u uw bestelling niet binnen de genoemde levertijd heeft ontvangen.

Ons toegewijde klantenserviceteam neemt binnen 24 uur contact met u op.

Belangrijke herinnering: 

De wereldwijde pandemie van het coronavirus heeft gevolgen voor onze verzendservices. Het kan ongeveer 1-2 maanden duren voordat de artikelen worden geleverd voor verzendadressen buiten de Verenigde Staten. Uw geduld wordt zeer op prijs gesteld. U kunt er zeker van zijn dat we u een vervangend exemplaar sturen of uw geld teruggeven zodra is bewezen dat de bestelling tijdens het transport verloren is gegaan.

We vragen u vriendelijk geduld te hebben als uw goederen niet op het aangegeven tijdstip aankomen. De huidige situatie is een uitdaging voor ons allemaal en we doen ons best om onze processen aan te passen aan de huidige situatie.

Bestelling wijzigen/annuleren van een bestelling

U kunt uw bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling wijzigen. U kunt het ook binnen 24 uur annuleren en een volledige terugbetaling krijgen. Na 24 uur is het niet meer mogelijk om je bestelling te annuleren of je bestelling te wijzigen. U kunt contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen naar: supportme@anantastones.com.

 

Terugbetalingen & uitwisseling

Levenslange garantie

100% VERVANGING voor items die defect, beschadigd, krassen, deuken zijn. Eén levenslange garantie is voor één product. Deze kunt u samen met het product kopen of toevoegen zolang u het product nog niet heeft ontvangen. Zodra u het product heeft ontvangen, kunt u daarvoor geen levenslange garantie meer kopen.

Defecte/beschadigde artikelen

Voor defecte/beschadigde artikelen heb je 30 dagen vanaf de leveringsdatum om vervanging of terugbetaling aan te vragen. Stuur ons dan een e-mail naar supportme@anantastones.com of u kunt ons bellen op (646) 859-5990, elke dag van 9.00 tot 18.00 uur Eastern Standard Time. Als er 30 dagen zijn verstreken nadat uw pakket is afgeleverd, kunnen we u helaas geen restitutie of omruiling aanbieden, tenzij u een levenslange garantie op het artikel heeft.

Terugbetaling/Vervanging:

In het geval dat het ontvangen product fabricagefouten vertoont, hebben kopers het recht om binnen 30 dagen na ontvangst van het artikel om vervanging of terugbetaling van het product te vragen.

Om een vervanging of terugbetaling aan te vragen, moeten kopers: fotografisch bewijs van de fabricagefouten van het product overleggen om: supportme@anantastones.com. Als de zaak geldig wordt geacht, dekken we de gerelateerde kosten om een vervangend exemplaar te leveren!

De volgende informatie is nodig als bewijs voor ons om uw verzoek sneller te verwerken:

  1. Bestellingsnummer
  2. Je e-mailadres waarmee je hebt besteld
  3. Redenen voor vervanging of terugbetaling:
  4. Foto van het product en het verzendlabel

U ontvangt dan een bevestigingsmail met de status van uw vervangings- of terugbetalingsverzoek.

Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op via supportme@anantastones.com of +1 (646) 859 5990.

Unieke natuurstenen