OORZAKEN DIE WIJ ONDERSTEUNEN

Als onderdeel van onze missie bij Ananta Stones zijn we vastbesloten om mensen in nood te helpen, we hebben samengewerkt met enkele geweldige goede doelen, waarbij we 10% - 15% doneren op geselecteerde producten om hen te helpen slagen in het ondersteunen van Birma en zijn welzijn .  

Hoewel Birma een van de armste landen ter wereld is, lijdt het onder corruptie, watertekorten en burgerrechtenkwesties. Ongeacht de ongelukkige omstandigheden heeft Birma een van de meest gastvrije en vriendelijke culturen. Misschien is het hun boeddhistische en hindoeïstische cultuur, of het kan het feit zijn dat veel verlichte wezens hun positieve vibraties met alle wezens deelden, maar Birmese mensen zijn enkele van de meest hartelijke, gastvrije en liefhebbende mensen op onze planeet. Hieronder staan enkele van de doelen die wij steunen.
De Birmese Delta helpen
Helping the Burmese Delta (HTBD) is een kleine liefdadigheidsinstelling die samenwerkt met behulp van een geïntegreerd model gericht op onderwijs, gezondheid en levensonderhoud om de levenskwaliteit van dorpelingen in de Irrawaddy Delta Region te helpen verbeteren. HTBD werkt ook samen met Australian AID, Western Union Foundation en St Ives Group. Onderstaande video "Een dag uit het leven van een gezin dat in de Delta woont". Neem 5 minuten de tijd om de video te bekijken, die je een goed beeld geeft van het leven, de ontberingen, de veerkracht en de hoop van de dorpelingen.
Ten slotte is er altijd meer dat we kunnen doen om onze planeet ten goede te veranderen - en met uw hulp kunnen we dat. 

Unieke natuurstenen